Inicio » poemas » 5 Poemas sobre la Familia en Catalán

5 Poemas sobre la Familia en Catalán

Generador de poemas sobre la familia en catalan

Presiona el botón para generar tu propio poema con Inteligencia artificial:

Família

Oh família tan estimada,un puntal de l'existència,un regal de l'esperança,que ens acompanya pels camins de la vida.

Amor i unió

Sota el mateix sostre ens reunim,amb llaços de sang que ens vinculen l'un a l'altre,amb un amor incondicional que no coneix límits,creant una unió indissoluble i forta.

Raïls de confiança

Els consells sants dels avantpassats,les paraules sàvies dels mentor,ens guien en aquest viatge a través dels anys,donant-nos força i confiança en cada pas.

Recordeu somriures i riures

Els records inoblidables del passat,amb moments plens de felicitat i xerinola,les rialles que ressonen a través de les parets,ens recorden que la nostra família és pura joia.

Suport infinit

En els moments foscos i difícils,quan les tempestes embogehen el món exterior,la nostra família és la llum que ens guia,amb un suport infinit que ens ajuda a aquietar-se.

Un regal diví

La nostra família és un regal diví,una benedicció enviada des del cel,una llar plena d'amor, rialles i somriures,que ens recorda que en aquesta vida, tot és possible.

Família, tresor preciós

Família, tresor preciós,que estimarem per sempre més,només en les vostres abraçades, sentim la veritable felicitat.

Família en la vida

La família és el fonament de la vida,un refugi segur en els moments de tristesa,una font d'alegria intensa i amor etern,que ens acompanya en cada pas de la nostra història.

La família

La família és el lloc més dolç,on l'amor és llaïna i verí.Amb tots els moments compartits,creant històries de bellesa infinita.

Pares que guien amb tendresa,germans que s'uneixen amb força.Els avis que recorden el passat,i els néts que un futur esperen.

Els dinars de diumenge al voltant de la taula,amb rialles, xiscles i plats plens de sabor.Les converses que mai no s'acaben,les abraçades que et fan sentir millor.

La família és com una teixidura,que uneix els fils amb amor i calor.Cada membre un punt en l'obra d'art,fent de la vida un autèntic tresor.

Oh, família tan amada!

És en la teva presència que trobo refugi,on puc ser jo sense judici ni por.La força que em dónes per afrontar el món,és un tresor que us porto al cor.

En cada gest, en cada mirada,sentiments profunds de gratitud.La família és el bressol de l'esperança,l'únic lloc on sempre trobo la virtut.

Invariablement junts, bategant com un sol,superant plegats els obstacles que vénen.La família és un regal diví,una benedicció que ens fa ser com som.

A la nostra estimada família,

Que la vida ens mantingui units per sempre.En els bons moments i en els difícils,junts afrontarem tots els canvis que vénen.

Reunits en amor, en rialles i en llàgrimes,forjant llaços que no es poden trencar.La família és una joia imperecedera,la més bella obra d'art que trobaràs.

La família

La família, lligam que ens uneix,una força incondicional,un regal diví que no es desuneix,la base de l'amor celestial.

Amb pares que ens guien amb calma,i germans que comparteixen el camí,creant un món de dolces paraules,i instants plens de sol i de rínxols.

Amb els avis, sàvies ànimes,que ensenyen amb contes i cançons,ens regalen abraçades reals,i ens fan somriure sota els raigs de sol.

La família, un lloc segur,un refugi enmig de les tempestes,on trobem consol i amor pur,un bressol que ens embolcalla en festes.

Quan les dificultats ens assetgen,quan la tristesa somrigui en silenci,la família serà la força que ens protegeix,la llum que ens guia cap al paraíso emergent.

Per això, valoren la teva família,amb tot allò que ets i que tens,estimes els teus, treus la melodia,i junts, construïu uns records valents.

La família, un tresor sublime,una unió que no té fi,seguint-la, trobem el gest més ràpid,l'amor i la felicitat eterna aquí.

La família és un tresor

La família és un tresor ben guardat,

un vincle sagrat, mai deslligat.

És el lloc on el amor s'hi manifesta,

i tots els seus membres s'estimen amb gesta.

Els pares són els pilars d'aquest refugi,

mestres de vida, amb amor i dubtis.

Són guies sàvies amb paraules sages,

i donen força als fills en totes les etapes.

Els germans són aliats de l'alegria,

companys de jocs, en cada dia.

Es protegeixen amb un amor sincer,

i es donen suport, per sempre, sense feres.

Els avis i àvies són sabiduria infinita,

que amb contes i llegendes omplen la vida.

Són guardians d'històries i tradicions,

que de generació en generació es conserven en cançons.

En cada membre de la família hi ha valor,

i amb el seu amor es superen cada dolor.

És aquest víncle que fa realitat,

que una família sigui un tresor ben estimat.

La família, un tresor incommensurable

La família és un bressol de tendresa,el lloc on trobes sempre amor i calidesa,amb els seus llaços, forts i eterns,ens ensenyen a viure, a ser millors i més conscients.

Els pares, guies sàvis en el camí de la vida,amb els seus consells i suports, fan que tot sigui magnífic.Els germans, companys de rialles i secrets,amics incondicionals, sempre al teu costat, correus i efervescents.

La mare, pura dolçor i força infinita,el seu amor, un far que sempre ens il·lumina.El pare, el protector, el model a seguir,amb el seu exemple, aprenem a lluitar i a no desistir.

Els fills, alegria i esperança en cada moment,els seus somriures, un regal permanent.Els néts, la saviesa que ens recorda el passat,amb il·lusió i inocència, fan el futur brillar.

La família, un tresor incommensurable,un regal del destí, de valor incalculable.En els moments bons i els mals, sempre unida,va més enllà del temps, és una connexió compartida.

Celebrem aquest vincle especial,amb abraçades càlides, alegria i carnaval.Perquè la família és l'essència de la vida,un nus inseparable, una benedicció garantida.

La Família

La família, una unió divina,pleta d'amor i alegria,amb els nadons criant-se,i els pares sempre al costat.

Els avis ensenyen amb saviesa,les tradicions i l'esperança,els oncles ens fan somriure,amb rialles i bromes a dojo.

Els germans són com els millors amics,companys de jocs i secrets,sempre al meu costat, fins a l'infinit,ens donem suport amb afecte.

Els vincles són forts i profunds,com arrels que es fonen en un mateix tronc,els llaços familiars mai s'interrompen,ni el temps ni la distància els trencaran.

En cada trobada, una festa d'emocions,riures, abraçades i moltes cançons,celebrant la vida i l'amor compartit,amb la família sempre feliços estem.

Oh, família, estimat tresor,que mai es cansa de ser present,un refugi segur, un far en la foscor,la família és l'amor més intens.

Família, el millor tresor

La família és un tret distintiu,

un vincle que ens uneix amb amor.

És un regal i alhora un sacrifici,

que ens acompanya en cada pas i travor.

És un lloc on rius i plores,

on trobes consol i abraçades.

Amb els teus, sempre et sents fort,

i al costat d'ells, més valents te tornes.

Els pares són els pilars d'aquest edifici,

que guien amb saviesa i dedicació.

Els fills, la llavor que creix i floreix,

amb somnis i il·lusions de granació.

Els avis són les arrels i la història,

que transmeten saviesa i experiència.

I els germans, companys d'aventura,

que amb rialles omplen l'existència.

A la taula, l'àpat és compartit,

amb converses plenes de caliu.

Són moments que esdevenen eterns,

que guardem en el cor fins al final del viu.

La família és un tresor infinit,

que ens acompanya al llarg del camí.

En moments d'alegria i també tristesa,

és el caliu que mai no s'acaba ni es dirimit.

La Família

En els moments de goig i tristor,la família és el refugi més estimat,amb els seus forts llaços d'amor,és un tresor que no es pot comparar.

Des de l'àvia fins al més petit,tots s'uneixen en una gran unitat,amb alegria, amor i respecte infinit,fent que cada moment sigui una festivitat.

Els pares, amb el seu amor incondicional,són guies en cada camí de la vida,amb paciència i dedicació especial,ens animen a superar cada caiguda.

Els germans, sempre presents en tot moment,companys d'aventures i alegries sense fi,amb complicitat i entusiasme fervent,disfrutant junts cada descobriment i riure compartit.

Els fills, el futur en les seves mans,un regal que mai s'acaba de valorar,amb innocència i somriures brillants,ens recorden l'amor que hem de cultivar.

I en cada generació que es va sumant,es teixeix una família més gran i viva,una força que res no pot trencar,una família unida, plena d'hores compartides.

Que la família sempre sigui l'encaix,del nostre cor i de cada moment,un lligam que mai es trenca ni s'esvaeix,perquè amb la família sempre ens sentim contents.

La família

La família, quelcom màgic,

un lligam d'amor inquebrantable,

un refugi en temps tormentosos,

una força inigualable.

És on trobem calidesa,

comprensió i companyia,

on els somriures no s'extingeixen,

i l'amor mai no s'acaba.

Els avis amb els seus consells sabis,

els pares amb el suport infinit,

els germans amb les rialles còmplices,

els fills amb la innocència infinita.

La família és el lloc,

on les llàgrimes sempre s'esvaeixen,

i les rialles ressonen dins els cors,

com un baluard que mai no cau.

En cada gest, en cada paraula,

la família sempre hi és present,

un punt de trobada,

un amor inesgotable, vibrant.

Que sigui gran o que sigui petita,

la família és joia més preuada,

i en cada instant, la seva bellesa,

sempre serà celebrada.

La família

La família és un lloc segur, on sempre trobem amor pur, els llaços que ens uneixen, mai no s'esvairan ni s'esmunyen.

Els pares sempre ens protegeixen, els germans sempre ens entenen, els avis ens donen suport, els fills ens omplen de suport.

És a la família on trobem refugi, on els problemes queden reduïts, on les alegries es multipliquen, i les penes es dissimulen.

Un rebutjar sense judici, un costat on sempre hi caben, la família és un tresor, que mai perdrem i sempre estimem.

Recomendamos estos Poemas sobre la Familia en Catalán cortos:

La familia és el nostre pilastra

La familia és el nostre pilastra

Sense ells, no sabríem què fer

Els nostres pares, germans i fills

Són els que ens ajuden a créixer

I si alguna vegada ens trobem sols

Sabem que podem comptar amb ells

Sara Rodriguez

Compartir este Poema en:

Whatsapp

Twitter

Facebook

Inspirador Poema sobre la Familia en Catalán, 5 Poemas sobre la Familia en Catalán

Compartir:

I és que la família és el nostre tresor més preuat

No hi ha cap lloc com a casa
Quan estem amb la nostra família
És on ens sentim més a gust
Amb tota la protección i l’amor
Que ens donen els nostres pares
I és que la família és el nostre primer refugio
Allà on sempre ens acullen
Amb els braços oberts
I és que la família és el nostre lloc segur
Allà on estimaciones semper ens sentim
I és que la família és on trobem l’amor més pur
Allà on semper estarem protegits
I és que la família és el nostre tresor més preuat
Allà en unidades semper estarem

Camila Segura

Compartir este Poema en:

Whatsapp

Twitter

Facebook

Reflexivo Poema sobre la Familia en Catalán, Poemas sobre la Familia en Catalán

Compartir:

Mejores Poemas sobre la Familia en Catalán para la inspiración:

Porque los lazos que nos unen

La familia es una roca
Sólida y fuerte
Nunca te dejes caer
Te protegerá del peligro
Y te guiará hacia la luz

La familia es un circulo
De amor y lealtad
siempre estan ahi
Porque los lazos que nos unen
Son mas fuertes que el acero

César Herrero

Compartir este Poema en:

Whatsapp

Twitter

Facebook

Reflexivo Poema sobre la Familia en Catalán, 5 Poemas sobre la Familia en Catalán

Compartir:

I ens protegeix dels vents i dels tempestes

La familia és el nostre pilastra
Són les nostres arrels i el nostre record
Els nostres somnis i les nostres esperances
Són el nostre passat, el nostre present i el nostre futur

La familia es el nuestro abric
En què ens envoltem quan fa fred
I ens protegeix dels vents i dels tempestes

La familia es la nostra terra
En semper tornarem
Perquè és on estan les nostres arrels
I és on sempre ens sentirem a casa

Delia Martinez

Compartir este Poema en:

Whatsapp

Twitter

Facebook

Reflexivo Poema sobre la Familia en Catalán, Poemas sobre la Familia en Catalán

Compartir:

Els que ens donen l’amor i l’ànim

La familia es la nostra base
Des de petits fins a grans
Sempre estan aqui para nosaltres
No hola ha res més importante

Són les nostres llars i nostres amics
Els que ens donen l’amor i l’ànim
Però sobretot, la familia és
Allò que ens fahumans

Kunfá Marti

Compartir este Poema en:

Whatsapp

Twitter

Facebook

Mejor Poema sobre la Familia en Catalán, 5 Mejores Poemas sobre la Familia en Catalán

Compartir:

Poemas populares: